Sunvisor / Dakverhoging
HomeProduktenFoto GallerijWetgevingenContact Diverse Links
De Montage van een DakverhogingVan's met DakverhogingHet Interieur na de DakverhogingZonneklep ® "Sunvisor"Kies het juiste type dak
Foto Gallerij
De Montage van een Dakverhoging
Wij hebben voor u een aantal foto's op een rij gezet tijdens de montage van een VanTop Dakverhoging. Er staan een aantal foto's in deze galerij die laten zien hoe het dak moet worden open gezaagd, maar ook hoe de verhoging uiteindelijk moet worden gemonteerd. Wij hopen dat dit voor u een bijdrage leverd tijdens de montage van een bij VanTop aangekochte Dakverhoging.
Van's met Dakverhoging
Wij hebben voor u een selectie foto's van de VanTop Dakverhogingen geplaatst die wij van onze klanten mochten ontvangen. Hiermee hopen wij u een kleine indruk te kunnen geven, hoe ook uw Van er na de VanTop Dakverhoging uit kan zien.
Wij hebben voor u een selectie foto's van het interieur van verhogingen geplaatst die wij van onze klante mochten ontvangen. Hiermee hopen wij u een kleine indruk te kunnen geven, hoe uw Van er na de verhoging uit kan gaan zien.
Zonneklep ®  "Sunvisor"

VanTop presenteert  haar nieuwste product "VanTop Sunvisor" in haar assortiment. 


De Sunvisor is speciaal ontworpen voor High-Top Vans. Op deze pagina kunt u diverse foto's bekijken van gemonteerde Sunvisors.

Kies het juiste type dak
Overtuig u bij de aankoop van een "VanTop Dakverhoging" of uw Van hiervoor het juiste type dak heeft. De VanTop dakverhoging, type LR-01 is ontworpen op de High-Top met de bolle vorm. Het model met een vanaf de voorzijde scherp naar bijde zijkanten weglopende bocht moet worden verhoogd met de VanTop dakverhoging, type LR-02. VanTop heeft hier twee voorbeelden voor u naast elkaar gezet om te voorkomen dat u een verkeerd dak bij ons koopt. Overtuig u er dus van dat u het juiste type dak bij ons koopt, door bij aankoop van een dakverhoging het product op uw dak te passen.
2 Totaal items