Sunvisor / Dakverhoging
HomeProduktenFoto GallerijWetgevingenContact Diverse Links
Dakverhogingen ®VerlichtingZonneklep ® "Sun Visor"Explorer Van - Bumper Covers
Produkten
Alle afbeeldingen in dit album Volgende afbeelding >>
Seecode Vossor € 149,95
Seecode Vossor € 149,95
2010/09/22 09:54:25
Originele Seecode Bluetooth Mirror Carkit Vossor Phonebook.

Spiegel-carkit met telefoonboek.

De Seecode Vossor PhoneBook Bluetooth Spiegel Carkit maakt een volledige carkit van uw achteruitkijkspiegel. U klikt de Seecode Vossor over uw spiegel en u belt voortaan handsfree.

Koppel uw Bluetooth telefoon met deze spiegel en synchroniseer gemakkelijk uw hele telefoonboek. Er is plaats voor 600 contacten.
Met twee handen aan het stuur ziet u in de achteruitkijkspiegel wie u belt en neemt u een gesprek aan met een druk op de knop. Deze stijlvolle achteruitkijkspiegel is van een redelijk formaat, zodat u ook perfect zicht achter uw auto heeft.

Carkit met krachtige accu.
De laadtijd van de Seecode Vossor Phonebook bedraagt drie uur. Eenmaal opgeladen heeft dit apparaat een spreektijd van 15 uur en een standby-tijd van wel 280 uur. De interne microfoon is ingesteld om u luid en duidelijk over te laten komen. Bovendien maakt dit systeem gebruik van DSP, zodat u veel minder last heeft van ruis. Uw gesprekspartner klinkt helder uit de speakers van deze spiegel.

Dit systeem is makkelijk los te koppelen voor gebruik in bijvoorbeeld een andere auto. Met zijn formaat van 28 x 9,0 x 4,2 x cm en een gewicht van 353 gram is hij niet veel groter dan het frontje van uw radio. U neemt hem overal mee naartoe.

Prijs: € 149,95
Alle afbeeldingen in dit album Volgende afbeelding >>